PC023638Djeca i odgojiteljice odgojne skupine Zvjezdice, 02.12.2017., prigodnim programom sudjelovali su na paljenju prve adventske svijeće u parku u centru Kalinovca u sklopu Adventa v Kalnovcu. Prvu Adventsku svijeću i paljenje blagoslovio je velečasni Mladen Gorupić.

 

PB163508Pod sloganom - Svatko je netko i različit, a zajedno smo skupina "Zvjezdice", 16.11.2017. obilježili smo Međunarodni dan tolerancije.

To zajedništvo dočarano je spajanjem puzzli.

 

 

PB103478Dana 10.11.2017., djecu starije odgojne skupine Zvjezdice posjetili su policajac iz PP Đurđevac Marijan Domović i Petar Krešić iz HAK-a Đurđevac.

Tom prigodom djecu su upoznali o kretanju pješaka u prometu, o pravilnom kretanju u prometu po cesti, o pravilnom prelaženju ceste preko pješačkog prijelaza i izvan njega, o korištenju sigurnosnog pojasa i sigurnosne sjedalice prilikom vožnje te dužnosti vozača i pješaka.

Na kraju susreta svako dijete dobilo je brošuru „Autosjedalica uvijek i bez iznimke“.

PB023439Djeca odgojne skupine "Zvjezdice" obilježila su Svjetski  dan štednje posjetom Erste banci u Đurđevcu. Djelatnici banke ljubazno su nas dočekali i uveli u prostor poslovnice. Direktor filijale Đurđevac,  gospodin Vlado Lazar, razgovarao je s djecom o važnosti i načinima štednje.
Djeci je pokazao kako izgledaju novčanice drugih država, kako rade bankomat i  brojač novčanica te koji se sve poslovi rade u banci. Na odlasku, djeca su dobila slatkiše i poklon.

mrkvici

balončići

zvjezdice

 

Dinamikom

© 2016 Dječji vrtić Bubamara. Sva prava pridržana. Designed by Georg