P4184065Pedagoginja OŠ ILC Kalinovac posjetila je u skupini Zvjezdice predškolce redovnog programa i programa Male škole - ukupno 18 budućih prvašića. Prilikom upoznavanja u prvom susretu koji je održan 18.4.2018. provedeno je:

"Igra osjećaja s loptom", "Crtanje osobne karte uz govorno izražavanje", i "Crtanje na temu moja obitelj". 

Dana 2.5.2018. pedagoginja je provela igru razgibavanja "Beremo jabuke" uz korištenje oznaka s brojevima od 1-20 u kojoj je svako dijete nakon "branja jabuka" pozvalo neki broj sljedećeg igrača. Uslijedila je igra ekipiranja djece u radne skupine pomoću plastificiranih kartica. S izvučenom karticom djeca su tražila ostale suigrače s istom takvom karticom te su za istim stolom rješavali različite radne listove. Uz prigodno čašćenje pedagoginja je sve dječje radove spremila i najavila da će ih čekati u školi. 

PC023638Djeca i odgojiteljice odgojne skupine Zvjezdice, 02.12.2017., prigodnim programom sudjelovali su na paljenju prve adventske svijeće u parku u centru Kalinovca u sklopu Adventa v Kalnovcu. Prvu Adventsku svijeću i paljenje blagoslovio je velečasni Mladen Gorupić.

 

PB163508Pod sloganom - Svatko je netko i različit, a zajedno smo skupina "Zvjezdice", 16.11.2017. obilježili smo Međunarodni dan tolerancije.

To zajedništvo dočarano je spajanjem puzzli.

 

 

PB103478Dana 10.11.2017., djecu starije odgojne skupine Zvjezdice posjetili su policajac iz PP Đurđevac Marijan Domović i Petar Krešić iz HAK-a Đurđevac.

Tom prigodom djecu su upoznali o kretanju pješaka u prometu, o pravilnom kretanju u prometu po cesti, o pravilnom prelaženju ceste preko pješačkog prijelaza i izvan njega, o korištenju sigurnosnog pojasa i sigurnosne sjedalice prilikom vožnje te dužnosti vozača i pješaka.

Na kraju susreta svako dijete dobilo je brošuru „Autosjedalica uvijek i bez iznimke“.

mrkvici

balončići

zvjezdice

 

Dinamikom

© 2016 Dječji vrtić Bubamara. Sva prava pridržana. Designed by Georg