naslovnaDan očeva obilježava se 19. ožujka na blagdan svetog Josipa. Kroz čitav smo tjedan u Sovicama provodili aktivnosti usmjerene na očeve te njihovu ulogu i važnost u obitelji i životu djeteta. Svako dijete pričalo je o svom tati- kako se zove, kako provodi vrijeme s tatom, u čemu je tata najbolji. Zabilježili smo sve izjave djece te upisali na diplome za najboljeg tatu koje su ujedno bile poklon iznenađenja. Osim izjava djece, diplomu za najboljeg tatu, ukrasili smo dječjim crtežom, otiskom dlana te fotografijom djeteta. Djeca su poklon za tate izrađivala vrlo srpljivo, pažljivo i s puno ljubavi a najradosniji trenutak bio je dolazak tate u vrtić i uručenje diplome uz riječi: Tata, sretan ti Dan očeva. 

Odgojiteljice: Jasna i Darija 

naslovnaI ove godine obilježili smo Međunarodni dan žena. Prigodnim aktivnostima ukrasili smo pano u hodniku vrtića te na taj način čestitali svim ženama njihov dan. Svoje likovne radove djeca su posvetila svojim odgojiteljicama. 

Odgojiteljice: Darija i Jasna

naslovnaI ove godine u veselom ozračju obilježili smo dane maškara, to je vrijeme plesa, zabave, veselja i smijeha.

Vrijeme kada svatko može biti ono što želi: leptir, kuhar, princeza, betmen, supermen itd...

Skupina "Tigrići" su veselo uz pjesme, ples i priče izrađivali maske po želji.

I tako smo mi proveli naše dane maškara, veselo i zabavno. 

Mateja i Tanja

naslovnaStigli dani karnevala, vrijeme smijeha, vrijeme šala,

za sve maske divni dani, veseli i razigrani. 

I ove smo godine, kao i svake, obilježili maškare u našem vrtiću. Djeca su zajedno sa svojim odgojiteljicama izrađivala šarene ukrase za uređenje zajedničkog prostora vrtića. Tako su izrađeni razni klaunovi i maske koje su djeca sa veseljem ukrašavala. 

Odgojiteljice: Darija i Jasna

naslovnaPrijateljski odnosi vrlo su važan dio djetetovog cjelokupnog razvoja. Kroz igru i aktivnosti djeca shvaćaju koliko je ljubav važna te da su i najmanje geste ljubavi ono najveće što možemo dati nekome. Kroz osmišljene i pripremljene različite aktivnosti i igre u duhu prijateljstva, Sovice su zajedno sa svojim odgojiteljicama proslavila ovogodišnje Valentinovo.

Odgojiteljice: Darija i Jasna

© 2016 Dječji vrtić Bubamara. Sva prava pridržana. Designed by Georg