NaslovnaObilježili smo Dan očeva, to je dan kada trebamo svojim očevima pokazati zahvalnost i ljubav.

Veoma je bitno obilježavati dane koje su rezervirani za naše roditelje. Zato smo mi "Tigrići" svojim očevima napravili malo iznenađenje u obliku čestitke, koje su izrađivali dječica u znak zahvalnosti, da i oni osjete tu ljubav. 

Mateja i Tanja

NaslovnaI ove godine u veselom ozračju obilježili smo dane maškara,to je vrijeme plesa,zabave,veselja i smijeha.

Vrijeme kada svatko može biti ono što želi: leptir, kuhar, princeza, betmen, supermen itd...

Skupina "Tigrići" su veselo uz pjesme, ples i priče izrađivali maske po želji.

I tako smo mi proveli naše dane maškara, veselo i zabavno. 

Mateja i Tanja

NaslovnicaNa najljepši mogući način - dječjim osmijehom i crtežom Tigrići su svojim mamama, ali i svim ženama u našem vrtiću poželjeli SRETAN DAN ŽENA. 

Odgojiteljice Tanja i Mateja

NaslovnaDjeca su na prigodan način obilježila Valentinovo – dan zaljubljenih. Navedeni blagdan simbolizira i promiče ljubav te smo stoga kroz pomno odabrane i osmišljene aktivnosti poticali djecu da pokažu ljubav prema svojim prijateljima, obitelji, ali i općenito svemu oko njih. Čitale su se slikovnice s temom ljubavi te se pjevalo i plesalo.
Od malih nogu, kako u roditeljskom domu, tako i u dječjem vrtiću, djeca uče njegovati pozitivne osjećaje, kako biti pažljivi prema drugima, empatični i ljubazni.

Odgojiteljice Tanja i Mateja

NaslovnaPotaknuti zimskim vremenskim prilikama – snijegom i ledom naši su mališani preslikali zimske prilike i u naš vrtić. Bijelom temperom na plavom papiru djeca su prstićima oslikala svoj doživljaj padanja snijega. 

Odgojiteljice Tanja i Mateja.

© 2016 Dječji vrtić Bubamara. Sva prava pridržana. Designed by Georg